El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 30 eixides dels Bombers pel fort vent

Una de les actuacions dels Bombers a les nostres comarques per retirar un arbre caigut.

Pins caiguts, teules, o xapes en indústries. La més afectada ha sigut Miel Moncabrer a Cocentaina, que ha perdut un annex de vora 40 metres quadrats i s'ha vist obligat a parar la producció. Les nostres comarques continuen en alerta groga fins a la mitjanit.

L'alerta per vents a les nostres comarques s'ha reduït de la taronja d'ahir dilluns 2 de març a la groga de hui, i que continuarà almenys fins a la mitjanit. Els Bombers han reforçat la plantilla durant aquests dos dies d'alerta, i a hores d'ara s'han fet ja vora 30 eixides. Afortunadament no cal lamentar danys personals, però sí materials.

La gran majoria d'eixides han sigut a Alcoi, 25, sobretot per a sanejament: teules caigudes, persianes o antenes que perillen, i la xapa d'algunes indústries. A Muro s'han fet 4 eixides per a retirar pins caiguts.

Però una de les intervencions on més dany material s'ha patit ha sigut a Cocentaina, a Miel Moncabrer, on el vent ha fet volar la xapa i tancaments d'un annex de 40 metres quadrats on estaven les màquines de producció. Encara no han avaluat danys, però les conseqüències són importants perquè s'han vist obligats a parar la producció. Des de l'empresa han explicat ARAMULTIMÈDIA que està tot en mans del segur i confien poder iniciar les reparacions com més prompte millor per poder de nou abastir als seus clients, als que han donat avís de la incidència.

Aquest dimarts 3 de març la situació és més tranquil·la i el vent no bufa tan fort, tot i que continuem alerta. Des de l'Ajuntament d'Alcoi han suspés de nou hui, per precaució, les activitats esportives a l'exterior de les instal·lacions municipals.