El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 30 treballadors de Correus protesten davant la supressió de 4 llocs de treball a Alcoi

Aquestes retallades de personal ja estan “perjudicant molt el servei” amb “la càrrega de treball que estan experimentant”, segons ha contat José Luis Rico, responsable provincial d'UGT del sector postal

Correus ha anunciat la supressió de 4 nous llocs de treball a Alcoi. Segons xifres d’UGT, aquests se sumen a altres 12 treballadors que han despatxat des de la crisi de 2008. Asseguren que Correus, a nivell estatal, està sofrint un “desballestament” que fa que “perjudique el servei”.

Uns 30 treballadors s’han concentrat a les portes de Correus a Alcoi per tal de mostrar les seues queixes davant l’actual situació de l’empresa pública més gran d’Espanya. José Luis Rico, responsable provincial d'UGT del sector postal, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha indicat que aquestes retallades de personal ja estan “perjudicant molt el servei” amb “la càrrega de treball que estan experimentant”.

El representant d’UGT indica que “Correus és un servei públic essencial i ha d’arribar a cada racó, a cada ciutadà, cosa que no està succeint”. Durant la concentració s’han escoltat reivindicacions contra el president de Correus, Juan Manuel Serrano.

Des d’UGT i CCOOno entenen l’actitud passiva del govern davant el desballestament de l’operador públic”. Els sindicats i treballadors han expressat el seu malestar davant “la retallada d’ocupació i l’empitjorament de la seua qualitat”. Asseguren que “el servei públic postal sí funciona tal com demostren en altres països europeus”.