El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 300 xiquets jugaran a El Collao en el III Torneig Memorial Lionel Grau

Organitzadors i equips participants / R. Lledó

Participaran l'Esides Caramanchel, Vedruna, Sant Roc, La Salle, Atlètic Salesià, Pare Vitoria, CF Pista, el CF Alcoy, la Fundació de l'Alcoyano i el Campus David Porras

És un torneig que està convertint-se en un clàssic del futbol base local. Es tracta del Memorial Lionel Grau, que es jugarà en categoria cadet i infantil el 27 i 28 de desembre, respectivament.

La seu d'Immobiliària Enrile ha acollit la presentació del III Torneig Memorial Lionel Grau de futbol. Participaran els equips filials del CD Alcoyano com són l'Esides Caramanchel, Vedruna, Sant Roc, La Salle, Atlètic Salesià, Pare Vitoria, CF Pista, el CF Alcoy, la Fundació de l'Alcoyano i el Campus David Porras. Segons l'organització del torneig, participaran vora 150 xiquets cada dia, és a dir, 300 en total.

El president de l'Alcoyano, Juan Serrano, ha recordat que "molts xiquets d'Alcoi podran jugar a El Collao". També ha agraït la implicació de tots els equips i patrocinadors perquè "a base de treball, s'ha fet el torneig".

Per part de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Alberto Belda, ha recordat que "Lionel sempre ha estat al costat de l'esport" i aquest torneig naix amb la intenció d'intentar tornar una xicoteta part del que ha fet per molts equips del municipi.

Els que de segur no es perdran el torneig seran els familiars de Lionel Grau. Un dels seus fills, Sergio Grau, ha destacat que "Lionel estaria molt orgullós d'aquest torneig", ja que "creia en la unificació del futbol alcoià".

Vessant solidària i festiva

A El Collao no tot serà esport. Tots aquells que vulguen accedir al camp, podran deixar un donatiu que anirà a benefici de SOLC. En representació de la junta local, Marcela Ripoll, s'ha mostrat molt contenta per recordar-se'n d'ells en aquest torneig. Ripoll ha comentat que "tota ajuda els ve bé" i ha recordat que "a tot el món li pot tocar de prop la malaltia en algun moment de la vida".

També hi haurà activitats per a aquells xiquets que no competisquen o estiguen descansant. Alberto Belda ha anunciat que hi haurà unflables a El Collao perquè la competició, no només siga esportiva, sinó també festiva.