El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 3500 alumnes han participat a la campanya d’educació viària

La Policia Local d'Alcoi porta vora 50 anys impartint estos cursos

La policia local és la degana a Espanya en els cursos d'educació viària, amb més de 50 anys de cursos. Som moltes generacions d'alcoians els que hem aprés com es circula al carrer gràcies a ells. 

3.482 estudiants de 18 centres educatius d'Alcoi han participat en la campanya formativa de la Policia Local sobre educació viària, en la qual s'han impartit 478 hores teòriques i 130 pràctiques.

Aquests escolars són dels centres CP El Romeral, IES Andreu Sempere, CP Sant. Vicent, IES Cotes Baixes, CP Miguel Hernández, CIP Batoi, CP Horta Major, escoleta "El Salvador", col·legi Salesians centre, "La Presentació", José Arnauda, Santa Ana, Sant Vicent de Paül, col·legi especial Tomàs Llàcer, Salesians Juan XXIII, Sant Roc, les Esclaves i La Salle.

875 alumnes eren d'infantil, 1870 de primària, 716 de secundària, 61 dels col·legis especials i es van sumar 220 adults. Depenent dels grups les activitats estaven enfocades d'una manera distinta segons les necessitats de cadascun.

Raül Llopis, regidor de Seguretat, ha afirmat que és un privilegi comptar amb un cos policial que té més de 50 anys d'experiència impartint cursos d'educació vial i ha recordat que els policies d'Alcoi recentment han rebut un reconeixement per part de la Fundació per a la Seguretat Viària (FESVIAL).