El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 400 persones acaben el 8 de març a Alcoi amb una marxa reivindicativa

Aquest 9 de març continuen les activitats amb una marxa amb patinet i un taller de gènere i addiccions, organitzat pel GARA.

Persones de totes les edats i de distints municipis de les nostres comarques s'han apropat als principals carrers del centre d’Alcoi per participar al darrer acte del 8 de març a Alcoi. Vora 400 persones han participat en una ‘volta als ponts’ reivindicativa en el Dia Internacional de la Dona.

ARAMULTIMÈDIA ha estat present a l’acte i ofereix aquest vídeo en directe. Abans de començar la volta als ponts, s’ha realitzat una concentració a la 'bandeja' en la qual s’han llegit distints manifests.

L’Ajuntament d’Alcoi organitza també distintes activitats amb protagonisme de l’esport. Fora de l’Àmbit esportiu, aquest dimecres 9 de març se celebren altres activitats durant la vesprada. A les 17:30 h, hi haurà una marxa amb patinet elèctric des de la plaça d’Espanya. La inscripció es pot formalitzar a igualtat@alcoi.org. Cap a les 18:30 h, la seu del GARA acull un taller de gènere i addiccions. Les inscripcions es poden formalitzar a garaalcoi@gmail.com.