El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 5.000 euros per millorar el rocòdrom del Pavelló Miguel Sarasa d’Alcoi

Rocòdrom millorat / Ajuntament

Cal recordar que en 2019 ja es va fer una primera actuació per valor de 1.674,64 euros.

L’Ajuntament d’Alcoi ha col·locat 150 ancoratges i 150 noves preses en el rocòdrom. Segons el consistori, els treballs han tingut un cost de 4.998,03 euros.

Els ancoratges compleixen la norma UNE-EN 12572-3. Aquests treballs milloraran la pràctica esportiva en aquesta instal·lació posant a l'abast dels usuaris majors recursos i alternatives per a la millora esportiva i també, i no menys important, dotant a la instal·lació de major seguretat. Cal recordar que en 2019 ja es va fer una primera actuació per valor de 1.674,64 euros.
És important saber que per a fer ús d'aquest rocòdrom s'ha de pertànyer a algun club d'escalada de la nostra ciutat i fer la reserva a través del Centre d'Esports.


Per als majors de 18 anys s'ha d'estar en possessió del carnet d'instal·lacions esportives o bé presentar la llicència federativa, però sempre ha de ser autoritzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi a través del Centre d'Esports. L'horari per a poder gaudir del rocòdrom és el mateix d'obertura del Poliesportiu Municipal.