El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 50 centres educatius d'Alacant i València, presents a la jornada organitzada a AITEX

Un dels grups de tutors i coordinadors en la visita a AITEX / AM
Hi han assistit professors, tutors i orientadors de 3r i 4t d'ESO

L'institut tecnològic del tèxtil AITEX ha tornat a obrir les seues portes per donar a conèixer les seues instal·lacions i mostrar la modernització del sector tèxtil. Han sigut vora 50 professors, tutors i orientadors de 3r i 4t d'ESO de centres educatius de les províncies d'Alacant i València.

A banda de la visita a les modernes instal·lacions de l'institut tecnològic alcoià, també s'ha celebrat una jornada en la qual hi ha assistit la directora general de Formació Professional i Ensenyament de Règim Especial, Marina Sánchez. El principal objectiu de la jornada ha estat el fet de donar a conéixer la situació actual del sector tèxtil i presentar les oportunitats que ofereix als joves, els llocs de treball més demandats, així com les principals necessitats de les empreses.

Des d'AITEX apunten que el tèxtil ha deixat de ser un sector tradicional i s'ha convertit en una eixida laboral molt potent a les nostres comarques. La mitjana d'edat dels treballadors és alta i no hi ha un relleu generacional consolidat. Els representants dels centres educatius han pogut veure totes les aplicacions que hi ha actualment com és el teixit relacionat en cosmètica, el tèxtil llar, etc. També han visitat la zona de balística.