El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 50 comerços locals ofereixen servei a domicili o comandes per telèfon

La llibreria Llorens, un dels comerços que atén per telèfon i a domicili, i que ha establit mesures per assegurar la distància entre clients.

La Federació de Comerciants, i ACECA, amb col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, amplien el llistat de comerços que durant l'Estat d'Alarma atenen per telèfon o fan repartiment a domicili. Consulta la llista sencera ací. 

Pa, carn, peix, fruita, i altres menjars congelats o preparats. També tendes de mascotes, ortopèdies, papereries, tendes d'electrònica, de productes higiènics o tintoreries, a més dels Mercats Municipals. Vora 50 comerços d'Alcoi ofereixen la possibilitat de fer comandes via telefònica, concertar cita pe arreplegar les compres, o fins i tot rebre-la a domicili. En aquest últim cas s'especifica que es compliran les mesures sanitàries oportunes "evitant qualsevol classe de contacte directe amb la persona sol·licitant, i fora de la via pública", tal com estableix el reglament actual. 

La iniciativa part des de les patronals ACECA i la Federació de Comerciants, amb col·laboració de l'ajuntament d'Alcoi i la Cambra de Comerç, per tal de poder subministrar a domicili productes de primera necessitat. Si ets comeciant i vols participar, pots inscriure't ací

Clica en la següent imatge per descarregar-te el llistat complet de comerços: