El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Vora 600 alumnes comencen el curs a les aules de la tercera edat d'Alcoi

La regidora de Benestar Social, Aroa Mira, en meitat d'una de les classes / Ajuntament d'Alcoi

461 inscrits són dones, mentre que els restants 136 són hòmens.

 

 

Les aules de la tercera edat encaren el nou curs amb 597 alumnes, xifra que supera en 27 inscrits aquells que es matricularen el curs passat.

Del total d'inscrits 461 són dones mentre que els restants 136 són hòmens, tots amb edats compreses entre els 60 i els 90 anys. 

Es continuen oferint 11 activitats diferents, d'entre les quals és gimnàstica la que més inscrits presenta, amb 247. La segueix ioga, amb 107; i balls de saló, amb 104. Dins de l'oferta també s'inclouen tres nivells d'informàtica, noves tecnologies, treballs manuals, dibuix i pintura, història, geografia i dos corals.

Les classes de gimnàstica ja han començat al Complex Esportiu Eduardo Latorre, on es van traslladar a la meitat del curs passat.

Recordem que aquesta setmana també han començat el curs 1.165 alumnes a Beniassent, el Centre de Formació de Persones Adultes d'El Comtat.