El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 600 majors gaudiran de les aules de la 3a edat al curs 18/19 a Alcoi

Segons dades de l'organització, ha augmentat en 27 el nombre de persones inscrites respecte al curs anterior. Concretament són 461 dones i 136 hòmens, tots ells amb edats compreses entre els 60 i els 90 anys

Les aules de la 3a edat són una d'eixes activitats que té èxit a Alcoi any rere any. Finalment han sigut 597 persones inscrites. L’oferta de les aules continua sent d’11 activitats diferents, per a cada una de les quals es programen d’1 a 8 grups en funció de la demanda. Seguint la tendència d’altres anys, l’activitat amb més inscrits és gimnàstica, amb 247; seguida per ioga, amb 107; i balls de saló, amb 104.

Encara que són 597 les persones inscrites, s’han enregistrat 810 inscripcions, ja que cada persona pot participar en un màxim de fins a tres activitats. D’altra banda, des de la coordinació de les aules s’assegura que de les 26 matrícules que van quedar en llista d’espera, soles 4 no s’han pogut materialitzar finalment. L’inici de les activitats tindrà lloc el 17 de setembre, les quals es prolongaran fins a juny de 2019.

Les activitats es desenvolupen al Centre Social de la Zona Nord, l'edifici del Viaducte i al Conservatori. Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, indica que "les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació interpersonal i de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors".