El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 7.000 euros per als arbitratges del futbol base

Una foto d'àrbitres en pràctiques / Associació d'Àrbitres d'Alcoi
L'Ajuntament destina aquesta partida per a equips infantils de la lliga local i els de les lligues autonòmiques

Els 6.948 euros de la partida destinada a subvencionar els arbitratges dels equips que juguen la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet o juvenils en la temporada 2017/2018 ja coneixen qui seran els seus destinataris.  Anteriorment el Centre d'Esports pagava els arbitratges en les lligues locals. Aquesta temporada torna a haver-hi lliga local infantil. Per tant, es torna a subvencionar aquests arbitratges i no els dels equips d’aquesta categoria que juguen en Segona Regional. La partida ha augmentat en 1.648 euros respecte a l'any anterior. 

Els 6.948 euros de la partida destinada a subvencionar els arbitratges dels equips que juguen la lliga local infantil o les lligues autonòmiques de cadet o juvenils en la temporada 2017/2018 ja coneixen qui seran els seus destinataris. Anteriorment el Centre d'Esports pagava els arbitratges en les lligues locals. Aquesta temporada torna a haver-hi lliga local infantil. Per tant, es torna a subvencionar aquests arbitratges i no els dels equips d’aquesta categoria que juguen en Segona Regional. La partida ha augmentat en 1.648 euros respecte a l'any anterior

Alberto Belda, regidor d'Esports indica que "la nostra intenció és que l’esport estiga a la mà de tota la ciutadania, per això pensem que les lligues locals és el millor espai per a les competicions en edats de formació, on poden jugar amb els amics tots els dissabtes pel matí evitant els desplaçaments". A més, Belda assenyala que li agradaria que "tornara a haver lliga local cadet i juvenil".

Altra de les qüestions que subratlla Belda es que "s'ha de fomentar la pràctica de l'esport des de l'edat escolar i per això estem duent endavant diferents iniciatives com aquesta o l'Escola Poliesportiva d'Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir a tots els escolars la possibilitat de conèixer diverses modalitats esportives".

En l'Assemblea del Centre d'Esports es va acordar subvencionar els arbitratges de les entitats esportives d'Alcoi que disputen competicions oficials de futbol, en categoria juvenil i cadet.  L'acord passa per subvencionar els clubs fins Segona Regional. D'altra banda, com torna a haver-hi lliga local infantil, no hi haurà subvenció per als clubs que juguen en categoria infantil de Segona Regional. 

Categoria infantil

Club Deportes Arnauda: 436 €

Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi: 805 €

Club Esportiu Pare Vitoria: 385 €

Asociación Deportiva Club Hermanos La Salle de Alcoy: 630 € 

Club de Futbol Atletico Salesiano de Alcoy: 910 €

Clubs cadets i juvenils de Segona Regional

Club de Fútbol Alcoy: 2.212 €

Club Esportiu Sant Roc d’Alcoi: 1.376€

Club de Futbol Atletico Salesiano de Alcoy: 630 €