El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 700.000 euros invertits en la millora dels ponts, targeta de visita dels socialistes alcoians per a eleccions

"Hem tornat l'orgull dels nostres ponts a Alcoi, la ciutat dels Ponts", asseguren els socialistes alcoians, des d'on detallen les obres fetes als diferents ponts de la ciutat com a èxit al capdavant del govern municipal.

Els socialistes alcoians desgranen a poc a poc les seues propostes de cara a les pròximes eleccions, al mateix temps que fan balanç del seu pas pel govern municipal. Així, ara destaquen la inversió feta en diferents ponts de la ciutat amb un vídeo electoral.

El primer de la llista per als socialistes és el Pont de Sant Jordi, on s'han fet dos actuacions per ampliar voreres, substituir la barana i deixar "l'emblemàtic Pont de Sant Jordi en un perfecte estat que ha millorat l'abandonament que havia tingut aquest pont durant els 40 anys anteriors. Cap actuació feta a pesar de les distintes promeses fetes s'havia comptabilitzat en millorar aquesta infraestructura tan important pels nostres pobles".

El pontó de Sant Jaume

També destaquen els 150.000 euros destinats als ponts del Viaducte i el pontó de Sant Jaume, "poques actuacions de manteniment havien tingut aquests ponts i el seu intens ús havia fet perillar la durabilitat d'aquests". Amb pressupost municipal també s'han fet intervencions als ponts de Cervantes, la Petxina i el de Sant Roc.

Per últim, inclouen les obres fetes al Pont de Fernando Reig, amb finançament del govern central.