El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Vora 80 persones participen en les jornades sobre el món ibèric al Campus d'Alcoi de la UA

Participants en Jornades / R. Lledó
Jornades arqueològiques per commemorar els 100 anys de descobriment del santuari de La Serreta

Els diferents ponents han parlat a Alcoi sobre els espais ibèrics de l'Alta Andalusia, l'àrea edetana o l'àrea contestana. A Alcoi també s'ha presentat el llibre 'El Santuari ibèric i romà de La Serreta (Alcoi, Cocentaina, Penàguila)'

La Cambra de Comerç d'Alcoi continua acollint jornades del Campus que la Universitat d'Alacant ha instal·lat a Alcoi. La primera jornada de 'Santuaris, paisatges sagrats i activitats rituals al món ibèric' ha tingut lloc a Alacant el dijous 9 de novembre amb ponents de distintes universitats de fora del territori valencià.

Els vora 80 participants, segons dades de l'organització, s'han traslladat aquest divendres 10 de novembre a la Cambra de Comerç d'Alcoi per continuar amb les jornades que commemoren els 100 anys del descobriment del Santuari de La Serreta. En l'organització d'aquestes jornades també participa el Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó.

Cal destacar que els diferents ponents han parlat a Alcoi sobre els espais ibèrics de l'Alta Andalusià, l'àrea edetana o l'àrea contestana. A Alcoi també s'ha presentat el llibre 'El Santuari ibèric i romà de La Serreta (Alcoi, Cocentaina, Penàguila)'.