El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xarrada de Guanyar Alcoi sobre les condicions de retorn dels exiliats econòmics a Alcoi

Cartell xarrada
Serà dimecres dia 21 de febrer a les 19.00 h en el Centre Cultural Ovidi Montllor

 Al Centre Cultural Ovidi Montllor, tindrà lloc el dia 21 de febrer, una xarrada per debatre la millora de les condiciones de retorn dels exiliats econòmics a Alcoi

El dimecres 21 de febrer a les 19 hores tindrà lloc una xerrada oberta al Centre Cultural Ovidi Montllor organitzada per Guanyar Alcoi per debatre sobre l'exili econòmic i diverses propostes de retorn d'aquell que s'han vist forçats a anar-se'n lluny per trobar una feina digna.

Guanyar Alcoi té l’objectiu d’aplicar diverses mesures per facilitar les oportunitats de retorn a Alcoi d'aquells exiliats econòmics que vulguen retornar. Per axó s’ha de realitzar una gran transformació del model productiu així mateix es vol establir una oficina per l'assessorament i ajuda dels retornats i les seues famílies.

A més es proposa que s'inicie un procés de consulta a la ciutadania, agents socials i personal tècnic municipal per tal de determinar la quantia apropiada d'aquestes ajudes i els formats d'assignació més adequats.

En la xarrada es podran escoltar diferents punts de vista. Participaran exiliats econòmics d'Alcoi de diverses generacions i polítics de municipis on també s'han presentat mesures similars. A més hi haurà connexions per videoconferència amb integrants de la Marea Granate, col·lectiu que agrupa als emigrants espanyols forçats a abandonar el seu territori a la recerca de feina digna.