El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xavi Castillo arriba a Aielo de Malferit amb el monòleg ‘Jordiet contraataca’

Xavi Castillo durant el monòleg 'Jordiet contraataca!'. Autor: Pot de Plom
  • L'actuació serà a les 18.30 hores de la vesprada.
  • Les entrades es poden adquirir presencialment o a través del WhatsApp del número 695 796 825

L'actor valencià estarà el pròxim diumenge, 18 d'abril, al pati del col·legi Sant Josep de Calassanç, on representarà un dels seus monòlegs més famosos.

El pròxim diumenge, 18 d’abril, Aielo de Malferit acull a l’actor valencià Xavi Castillo qui, amb la seua companyia Pot de Plom, arriba a la localitat per a representar ‘Jordiet contraataca!!’, un monòleg influenciat pels tebeos de ciència-ficció.

L’actuació, que serà a les 18.30 hores de la vesprada, tindrà lloc al pati del Col·legi Sant Josep de Calassanç. El preu de l’entrada és de 3 euros i per a adquirir-ne una es pot fer per WhatsApp a través del telèfon 695 796 825, o de manera presencial al Centre Social d’Aielo, en horari de 18.00 a 20.00 hores, de dilluns a divendres.

Segons narra la companyia teatral, aquest espectacle és una continuació de l’estil i alguns dels personatges del monòleg anterior de Pot de Plom Teatre, ‘Pànic al Centenari, representat des de finals del 1995 per diferents localitats valencianes. La fórmula és ben senzilla: un actor contant una història i fent molts personatges.

El públic que vaja a gaudir de ‘Jordiet Contraataca’ veurà a través del temps bèsties radioactives, la humanitat sencera assetjada per 'aliens' sanguinaris, bases espacials amb científics bojos, i fins i tot, un Belem paramilitar. El fill conductor de totes les aventures serà Jordiet Llopis, el xiquet culpable de tot el que va passar en Pànic al Centenari, monòleg que contava la història d’un incendi a la plaça del Centenari d’Alcoi, fent un homenatge a les pel·lícules de catàstrofes dels anys 70.

Com a curiositat, aquest és el primer monòleg on apareix un personatge ja clàssic de Pot de Plom com el Capità Moro d’Alcoi i la seua frase “Això ho pague jo!”. Amb aquest monòleg,  Pot de Plom torna als seus orígens i recupera a Jordiet, un dels personatges més icònics del seu recorregut escènic.