El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xavi Castillo ofereix un espectacle que barreja actualitat amb actuacions que formen part del 30 anys de Pot de Plom

Castillo: “Es tracta d’un teatre informatiu, el treball és el mateix que fem al ‘Veriue-ho’ però amb un altre nom"

Aquest dijous 20 de gener a les 19h l'IVAM CADA acull un esdeveniment organitzat per l'humorista alcoià. El públic podrà veure un espectacle que combina actualitat amb esquetxos del passat que formen part dels 30 anys d'història que compleix la companyia Pot de Plom, que va començar el seu recorregut a Alcoi.

El còmic alcoià Xavi Castillo torna a l’IVAM CADA amb un espectacle que pretén tindre certa periodicitat: “Es tracta d’un teatre informatiu, el treball és el mateix que fem al ‘Veriue-ho’ però amb un altre nom. Creem personatges i fem un esquetx basat en l’actualitat informativa”, ha explicat a Ara Multimèdia.

Castillo assegura que el públic podrà veure aquest dijous, una proposta molt especial, perquè l’actualitat serà combinada amb alguns esquetxos que recupera del passat i que han format part dels 30 anys d’història de Pot de Plom, companyia que va nàixer precisament a Alcoi: “Anem a parlar de la pandèmia, de Yokovich, dels antivacunes, de política, però també vaig a recuperar alguna cosa antiga com una actuació sobre el canvi climàtic, sobre l’esglèsia i l’homosexualitat, etc. Hem preparat un popurri, una botifarra”, ha explicat. Amb açò pretén fer un petit homenatge a l’aniversari de la companyia, com sempre amb molt d’humor.

Les entrades es poden adquirir ací. L’esdeveniment té lloc aquest dijous 20 de gener en l’IVAM CADA a les 19h.