El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xavi Castillo protagonitzara 'La Bíblia: antic i nou testament' a l'IVAM CADA Alcoi

Les entrades d'aquest esdeveniment es poden trobar a la pàgina oficial, ja siga per a presentar-se de manera presencial o virtual.

L'espectacle protagonitzat per Xavi Castillo tindrà lloc a l'IVAM CADA Alcoi el dissabte 22 a les 19 h, i podrà visualitzar-se de manera virtual i presencial.

Des de l'IVAM CADA ens han estat presentant una sèrie d'activitats i actes de gran varietat durant tot l'estiu. La música, pintura i cinema són algunes de les arts que ens han estat presentant al llarg d'aquest estiu tan estrany i únic.

En aquesta ocasió, l'IVAM ens atorga l'oportunitat de gaudir d'un espectacle de comèdia protagonitzar pel magnífic Xavi Castillo. En aquesta ocasió ens transportara a una relectura de la Bíblia en to de comèdia, sota el nom de 'La Bíblia: antic i nou testament'.

Cal recordar que aquest tipus d'esdeveniments es troben dins d'un cicle en el que també participen artistes com Enric Peidro, La Dependent, Sol Picó i Neus Ferri. I com a espectacle d'apertura, va ser Xavi Mira qui va iniciar aquest cicle amb concert.

Pel que fa a l'espectacle, aquest té dos formes de visualització, per una part, de manera presencial, la qual tindrà lloc a l'IVAM CADA Alcoi el dissabte 22 a les 19 h. I de manera virtual a partir del portal Teatre Híbrid.

Les entrades d'aquest esdeveniment es poden trobar a la pàgina oficial, ja siga per a presentar-se de manera presencial o virtual.