El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xavi Castillo torna a l'IES Pare Vitòria d'Alcoi aquest dijous 3 de maig

L'actuació serà a les 20:30 h i les entrades es poden comprar a la consergeria de l'institut

L'humorista alcoià Xavi Castillo actuarà a l'IES Pare Vitòria amb el seu darrer espectacle 'Xavi Castillo News' per repassar tota l'actualitat del moment com només ell sap fer-ho. I com cada any, la recaptació de l'espectacle anirà destinat a finançar el viatge de fi de curs a Itàlia dels alumnes de 2n de Batxiller. Les entrades es poden aconseguir a la consergeria de l'institut i en el telèfon 966 52 81 15

L'humorista alcoià Xavi Castillo actuarà a l'IES Pare Vitòria amb el seu darrer espectacle 'Xavi Castillo News' per repassar tota l'actualitat del moment com només ell sap fer-ho. I com cada any, la recaptació de l'espectacle anirà destinat a finançar el viatge de fi de curs a Itàlia dels alumnes de 2n de Batxiller.

L'única actuació (i de segur que irrepetible) serà aquest dijous 3 de maig a les 20:30 h. al Saló d'actes de l'IES Pare Vitòria. Aquest 'espectacle d'humor amb les notícies del dia' es pot veure per només 8 euros. Les entrades es poden aconseguir a la consergeria de l'institut i en el telèfon 966 52 81 15.