El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ximo Puig a Alcoi: "2018 serà l'any del CADA"

Luis Boyer, Toni Francés, Ximo Puig i Vicent Marzà en la signatura del conveni / R. Lledó
Acord entre Generalitat, Ajuntament i Fundació CAM

D'ací poc temps s'acabarà de condicionar el CADA per a la reobertura. L'alcalde Toni Francés ha incidit en què el CADA "ajudarà a vertebrar el territori" i que serà un "punt a disposició dels nous creadors"

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha tornat al Centre d'Art d'Alcoi (CADA) per tal de signar un conveni, juntament amb Toni Francés i Luis Boyer, representants de l'Ajuntament d'Alcoi la Fundació CAM, respectivament. El contingut del conveni permetrà la reobertura del CADA i com ha dit Francés "comença el compte enrere per reobrir-lo". Puig ha recordat que "molt prompte es faran les obres que falten" i que "2018 serà l'any del CADA".

Aquest centre d'art, que obrirà a 2018 després d'estar uns 6 anys tancat, es convertirà en subseu de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM). Aquesta era altra part del conveni signat a tres bandes. En representació de la Generalitat, també ha estat el Conseller de Cultura i Educació, Vicent Marzà.

L'alcalde Toni Francés ha incidit en què el CADA "ajudarà a vertebrar el territori" i que serà un "punt a disposició dels nous creadors". També ha animat a participar d'aquest projecte a l'EASD i al Campus d'Alcoi de la UPV. Luis Boyer, com a director de la Fundació CAM, ha destacat que el CADA "transcendix la ciutat d'Alcoi" Boyer ha afegit que el dia que estiga obert "no tindrà res que envejar a cap altre centre museístic d'altre punt d'Espanya".