El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ximo Puig rep a l'exitós empresari murer Iñaki Berenguer

Ximo Puig i Iñaki Berenguer / Generalitat
Berenguer ha creat i venut 2 start-up. Actualment el projecte que té entre mans és Coverwallet

Iñaki Berenguer ha visitat el Palau de la Generalitat Valenciana. Ha sigut rebut pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i han estat conversant durant una hora. El reconegut empresari murer ha traslladat el seu punt de vista com a emprenedor valencià a Nova York. Segons ha contat Berenguer a ARAMULTIMÈDIA, Puig li ha mostrat les línies de col·laboració que la Comunitat Valenciana té amb altres parts del món, com és el cas de Canadà

Iñaki Berenguer ha visitat el Palau de la Generalitat Valenciana. Ha sigut rebut pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i han estat conversant durant una hora. El reconegut empresari murer ha traslladat el seu punt de vista com a emprenedor valencià a Nova York. Segons ha contat Berenguer a ARAMULTIMÈDIA, Puig li ha mostrat les línies de col·laboració que la Comunitat Valenciana té amb altres parts del món, com és el cas de Canadà.

Iñaki Berenguer va vendre les dos primeres star-up que va crear, com són Pixable i Contactive a gegants empresarials americans. Actualment ha creat la tercera start-up, Coverwallet, la qual es dedica a reiventar el sector de les assegurances per a pimes. A Coverwallet treballen 115 treballadors a Nova York i a Madrid.