El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Ximo Puig rep a l'exitós empresari murer Iñaki Berenguer

Ximo Puig i Iñaki Berenguer / Generalitat
Berenguer ha creat i venut 2 start-up. Actualment el projecte que té entre mans és Coverwallet

Iñaki Berenguer ha visitat el Palau de la Generalitat Valenciana. Ha sigut rebut pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i han estat conversant durant una hora. El reconegut empresari murer ha traslladat el seu punt de vista com a emprenedor valencià a Nova York. Segons ha contat Berenguer a ARAMULTIMÈDIA, Puig li ha mostrat les línies de col·laboració que la Comunitat Valenciana té amb altres parts del món, com és el cas de Canadà

Iñaki Berenguer ha visitat el Palau de la Generalitat Valenciana. Ha sigut rebut pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i han estat conversant durant una hora. El reconegut empresari murer ha traslladat el seu punt de vista com a emprenedor valencià a Nova York. Segons ha contat Berenguer a ARAMULTIMÈDIA, Puig li ha mostrat les línies de col·laboració que la Comunitat Valenciana té amb altres parts del món, com és el cas de Canadà.

Iñaki Berenguer va vendre les dos primeres star-up que va crear, com són Pixable i Contactive a gegants empresarials americans. Actualment ha creat la tercera start-up, Coverwallet, la qual es dedica a reiventar el sector de les assegurances per a pimes. A Coverwallet treballen 115 treballadors a Nova York i a Madrid.