El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ximo Puig signa hui a Alcoi el conveni perquè el CADA siga subseu de l'IVAM

Imatge d'arxiu de l'anterior visita del president Ximo Puig al CADA d'Alcoi, en desembre del 2016
Està previst que el president de la Generalitat visite Alcoi aquest dimarts per avançar en la reobertura de l'IVAM-CADA

L'objectiu és reobrir el Centre d'Art d'Alcoi d'ací poc, com a subseu de l'Institut Valencià d'Art Modern. Les tres parts implicades, Generalitat, Fundació CAM i Ajuntament, tornen a retrobar-se aquest últim dia d'octubre a Alcoi.

Està previst que aquesta vesprada del 31 d'octubre, el president de la Generalitat Ximo Puig visite la ciutat d'Alcoi per a signar amb l'Ajuntament el conveni per reobrir el CADA, el Centre d'Art d'Alcoi, com a subseu de l'IVAM, l'Institut Valencià d'Art Modern. Pas a pas s'intenta avançar per donar-li un ús i sentit a l'edifici del Monte de Piedad en el centre de la ciutat. Recordem que a finals de l'any passat Ximo Puig es va comprometre a reobrir el CADA, després d'anys tancat i pocs mesos de vida com a museu. En setembre s'iniciaren les obres dins de l'edifici, per part de la Fundació CAM, i ara es tornen a ajuntar les tres parts implicades per a signar el conveni que permeta reobrir el museu. La cita és aquesta vesprada a les 19 hores al mateix edifici del CADA, i hi assistiran, a més del president Puig, el conseller de cultura Vicent Marzà, el director de la Fundació CAM Luis Boyer i l'alcalde Toni Francés. 

Per cert, que el president es queda per les nostres comarques, ja que demà està previst també que participe en la Fira de Tots Sants de Cocentaina, la fira de fires que enguany ens ofereix cinc dies d'oci, cultura i artesania.