El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ximo Puig sobre els pressupostos destinats a les comarques: "Al final es vorà clarament com el rendiment és extraordinàriament positiu"

Ximo Puig atén els mitjans en la seua última visita a Alcoi

Preguntat per les crítiques del PP sobre la falta d'inversions a les comarques, el president assegura que el compromís amb Alcoi és permanent i posa d'exemple la recent reobertura de l'IVAM CADA Alcoi.

El president de la Generalitat Ximo Puig assegura que "el compromís amb Alcoi és permanent", en resposta a les crítiques del Partit Popular, des d'on asseguren que els pressupostos previstos per la Generalitat el 2019 no compten amb "inversions reals" en la ciutat. Ximo Puig assegura que per Alcoi i comarca "hi haurà una part substancial dels pressupostos perquè el que hem prioritzat és la política cap a les persones". Així, assegura que s'han potenciat les polítiques referents a dependència, salut o educació, "més enllà d'una infraestructura concreta, que millorarà la qualitat de vida dels alcoians".

Pel que fa a projectes concrets, Ximo Puig recorda la reobertura de l'IVAM CADA d'Alcoi, un "elefant blanc, un gegant abandonat, que no servia per a res i ara ja és un pol d'atracció de la ciutat".

Puig assegura que "es tracta de col·laborar amb l'Ajuntament d'Alcoi com hem fet des del principi de legislatura i al final es vorà com el rendiment és extraordinàriament positiu"