El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xiquets i xiquetes de les Carmelites ballen per agrair la faena dels sanitaris i comerciants

'Gràcies de tot cor' és el lema del festival de fi de curs que ha preparat el col·legi per a aquest any. 

La plaça de dins s’ha convertit en escenari quan una de les classes de les Carmelites ha arrancat a ballar al ritme de “Viva la vida” de Coldplay. El personal sanitari i comerciants del voltant que han assistit a aquest homenatge, han acabat ballant al costat dels xiquets creant un moment únic.

El col·legi Carmelites reconverteix el seu popular festival de fi de curs per rendir un homenatge a les persones que han estat treballant sense descans durant l’últim any i mig de pandèmia, els sanitaris i els comerciants.

L’any passat el festival no es va poder realitzar i aquest any les mesures encara no permeten que se celebre com ens tenen acostumats, així que des del centre educatiu han decidit traure el festival al carrer.

Toni Millán, professor de música i part de la comissió del festival del col·legi, ha explicat que cada classe ballarà en un punt d’Alcoi com una forma de donar les 'gràcies de tot cor' a tots els treballadors essencials. “Els xiquets ho necessitaven” assenyala Millán, qui, a més, reconeix haver-se emocionat quan el personal sanitari i part dels restauradors de la plaça de dins s’han sumat a la coreografia que els alumnes estaven representant.