El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xiquets i xiquetes també anuncien la Festa d'Alcoi amb la Glòria Infantil

Marcos Jacome i Víctor Fernández són els sergents. Dos xiquetes ixen per primera vegada

Després de prendre la comunió, un representant infantil de les 28 filaes ha baixat des del Partidor fins a la Plaça d'Espanya per demostrar que els més menuts també tenen molt a dir en la Festa. Marcos Jacome i Víctor Fernández han dirigit als bàndols moro i cristià, respectivament, de forma magistral. I per primera vegada en la Història, dos xiquetes fan de gloriera. Al document adjunt sota la fotografia, podeu veure qui ha estat el representant de cada filà.ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo de la Glòria Infantil, el pregó de la il·lusió de Nostra Festa.

Després de prendre la comunió, un representant infantil de les 28 filaes ha baixat des del Partidor fins a la Plaça d'Espanya per demostrar que els més menuts també tenen molt a dir en la Festa. Marcos Jacome i Víctor Fernández han dirigit als bàndols moro i cristià, respectivament, de forma magistral. Al document adjunt sota la fotografia, podeu veure qui ha estat el representant de cada filà.

Per primera vegada hi ha hagut representació femenina en la Glòria Infantil. Concretament Carmela Nadal i Sara Montava han representat a Marrakesch i Aragonesos, respectivament. ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo de la Glòria Infantil, el pregó de la il·lusió de Nostra Festa.