El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona celebrarà la Fira de Nadal del 3 al 8 de desembre si la situació sanitària ho permet

Reunió de l'organització / Ajuntament de Xixona

Ana González, una jove creativa xixonenca diplomada en disseny gràfic, dissenyarà el cartell. 

La Fira de Nadal de Xixona serà la més llarga de la seua història i tindrà una durada de 6 dies. La idea dels organitzadors és celebrar-la presencial si la Covid-19 ho permet. Ana González será l’encarregada de dissenyar el cartell.

L’Associació d’Empresari, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX) i l’Ajuntament de Xixona s’han reunit per tal de perfilar la Fira de 2021 mig any abans. Cal recordar que a 2020 es va celebrar en línia i els visitants van poder assaborir el ‘terró’, això sí, de forma virtual. Aquesta fira realça els productes típics nadalencs propis de Xixona.

Els organitzadors treballen ja en la imatge gràfica de l'esdeveniment Aquesta vegada l'encarregada de dissenyar el cartell oficial serà Ana González, una jove creativa xixonenca diplomada en disseny gràfic per l'Escola d'Arts i Superior de Disseny d'Alacant (EASDA).

L'edició de 2021 serà fidel als principis que ha mantingut la Fira de Nadal de Xixona des dels seus inicis, apostant de nou per convertir-se en una gran mostra de torrons, xocolates i dolços tradicionals fets a Xixona, a més d'altres productes locals com el gelat. També hi haurà una important presència dels xicotets comerços del municipi, que tindran en la mostra un aparador únic en el qual mostrar tots els seus productes i ofertes per a les compres nadalenques.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, ressalta que “el fet que en la Comunitat Valenciana tinguem la taxa de contagis més baixa, així com el bon ritme de la vacunació, ens fan ser optimistes i pensar que al desembre podrem recuperar la fira presencial que, encara que amb limitacions, ens permetrà tornar a l'esperit de la Fira de Nadal de sempre”.

El president de l’AEX, Pascual Sanchis, recorda que “la fira virtual es va inaugurar com a alternativa a la fira presencial i volem que la web que vam posar en marxa en circumstàncies tan especials continue els pròxims anys perquè serà un bon complement, ja que permet a qui ho desitge apuntar-se a l'aparador de la nostra Fira sense necessitat de desplaçar-se, tenint així l'opció de rebre còmodament a casa tot allò que necessite”.