El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona com a destí turístic en Nadal

Xixona com a destí turístic en Nadal / Xixona
Comprar torrons i dolços nadalencs és la tradició de tots els Nadal i Xixona té els millors

 La Fira de Nadal de Xixona ha acabat, però la gent que visita els seus carrers segueix latent, perquè aquest Nadal els turistes aprofiten per a comprar dolços i torrons.

El mes de desembre, Xixona es converteix en una de les destinacions preferides del Nadal, una vegada acabada la Fira, per als turistes segueix sent parada obligada per a visitar les fàbriques, comprar torrons i dolços nadalencs i contemplar l'espectacular Betlem de grandària natural situada en una de les entrades del municipi.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López parla sobre aquest mes, “aquests dies són molts els que s'interessen per poder entrar a algunes de les fàbriques torroneres, on no solament els ensenyen com s'elaboren els dolços, sinó que els permeten degustar-los i adquirir-vos per a portar-li'ls a casa directament de l'obrador”.

Visitar Xixona és una bona idea en qualsevol època de l'any però en aquestes dates encara més, per la qualitat dels seus dolços i torrons.

A més, l'Oficina de Turisme ofereix, la possibilitat de participar en una de les visites guiades gratuïtes que organitza pel centre històric i els més esportistes també tenen una cita en els pròxims dies. El 23 de desembre se celebrarà la tercera carrera Sant Silvestre Solidària Ciutat de Xixona, en la qual l'únic requisit de participació és inscriure's amb un quilo de menjar per a donar a Càritas.

També, el 29 de desembre a les 19.30 tindrà lloc l'actuació de la Jove Companyia Màsters Ballet, que representarà l'espectacle “Torne al país de Mai de la vida” en el Cinema de Dalt.

Però no tot acaba ací, en la Nit de Nadal o el dia 31 de desembre es recomanable assistir a una tradició tan arrelada com és la rodà d'eixames, que es realitza en l'avinguda de la Constitució a partir de mitja vesprada, abans del sopar.