El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona en FITUR 2022; Gastronomia basada en el torró, monuments, naturalesa.. i més torró

Presència més que activa de Xixona en l'edició de 2022 de FITUR amb un show-cooking en directe de la mà experimentada i innovadora del restaurant L'Entrepà i també amb la presentació d'una APP turística.

Torró i més torró. És la pedra angular sobre la qual gira el turisme xixonenc ara i sempre. I per suposat en la Fira FITUR. En aquesta edició, les cuineres de més que conegut Restaurant L'Entrepà han cuinat i han donat a tastar un guis d'arròs amb carrilera de porc i torró. Una meravella gastronòmica que ha triomfat i ha obert els ulls als visitants, que han comprovat amb la seua pròpia cullera, les coses que es poden crear amb aquest dolç universal.

L'alcaldessa, Isabel López, acompanyada pel regidor de Turisme, Eduardo Ferrer, i la tècnica de Turisme, Noèlia Márquez, han promocionat Xixona i els seus encants. No només la gastronomia basada en el torró. També el castell de la Penya, que s'ha rehabilitat amb fons de la Generalitat, la ruta Tapeando con turrón per Xixona i la nova APP turística que han presentat en l'estand de Costa Blanca.