El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona flexibilitza l'horari de tirar la brossa durant l'estat d'alarma

Contenidors al municipi de Xixona.
  • S'ha decidit tancar l'Ecoparc municipal.
  • Es manté la freqüència de recollida de fem, tant del contenidor de restes orgàniques com dels contenidors de reciclatge.

L'Ajuntament de Xixona ha decidit flexibilitzar l'horari per a tirar el fem mentre dure l'estat d'alarma, en un intent per reduir el nombre de persones pels carrers de la població.

Així doncs, el veïnat no es veurà obligat a eixir expressament a traure els residus a la nit si durant el dia poden aprofitar una altra eixida. És una de les mesures preses pel consistori en relació a la brossa domèstica mentre dure el confinament de la població.

També s'ha decidit tancar l'Ecoparc municipal. Es mantindrà operatiu el telèfon d'atenció al ciutadà (965 61 10 64) els dilluns, dimecres i divendres, però el recinte no estarà obert per al lliurament de residus. Tot açò sumat a la suspenció de la recollida d'utensilis a domicili. A pesar d'aquestes noves mesures, l'Ajuntament manté la freqüència de recollida de fem, tant del contenidor de restes orgàniques com dels contenidors de reciclatge.

A més, des del consistori s'insisteix que està prohibit deixar bosses de residus fora dels contenidors, i que si algun ciutadà observa acumulació de fem o contenidors plens pot donar l'avís directament mitjançant el telèfon gratuït 900 10 4 721 o el correu electrònic info-xixona@fobesa.com.