El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Xixona flexibilitza l'horari de tirar la brossa durant l'estat d'alarma

Contenidors al municipi de Xixona.
  • S'ha decidit tancar l'Ecoparc municipal.
  • Es manté la freqüència de recollida de fem, tant del contenidor de restes orgàniques com dels contenidors de reciclatge.

L'Ajuntament de Xixona ha decidit flexibilitzar l'horari per a tirar el fem mentre dure l'estat d'alarma, en un intent per reduir el nombre de persones pels carrers de la població.

Així doncs, el veïnat no es veurà obligat a eixir expressament a traure els residus a la nit si durant el dia poden aprofitar una altra eixida. És una de les mesures preses pel consistori en relació a la brossa domèstica mentre dure el confinament de la població.

També s'ha decidit tancar l'Ecoparc municipal. Es mantindrà operatiu el telèfon d'atenció al ciutadà (965 61 10 64) els dilluns, dimecres i divendres, però el recinte no estarà obert per al lliurament de residus. Tot açò sumat a la suspenció de la recollida d'utensilis a domicili. A pesar d'aquestes noves mesures, l'Ajuntament manté la freqüència de recollida de fem, tant del contenidor de restes orgàniques com dels contenidors de reciclatge.

A més, des del consistori s'insisteix que està prohibit deixar bosses de residus fora dels contenidors, i que si algun ciutadà observa acumulació de fem o contenidors plens pot donar l'avís directament mitjançant el telèfon gratuït 900 10 4 721 o el correu electrònic info-xixona@fobesa.com.