El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona ha superat els 2.000 socis de les instal·lacions esportives

S'han invertit 100.000 euros en millores a les instal·lacions esportives 

La xifra de socis ha augmentat un 312 per cent des de l'any 2008

Xixona ha ampliat el seu nombre de socis de les instal·lacions esportives de la localitat. Des de l'any 2008 la xifra ha augmentat considerablement, ja que de 2.238 carnets que hi ha aquest any, fa 10 sols hi havia 716.

El regidor d'Esports, Cristian Sirvent destaca que els seus veïns tenen molt d'interés per practicar exercici i tindre un ritme de vida actiu i saludable. També ha destacat que l'Ajuntament ha invertit molt en millores i manteniment en les dos piscines municipals, i en altres instal·lacions, i a més que s'han creat aquest any nous espais esportius com un parc de cal·listènia.

Altres de les millores que s'han fet gràcies als 100.000 euros que el govern ha invertit, han estat al camp de futbol, al qual ja hi ha aigua calenta, s'ha reformat la pista de tenis, la pista poliesportiva que es comparteix amb el col·legi Sagrada Familia, i una llarga llista de millores.

Sirvent ha volgut recordar als xixonencs i xixonenques que ja està obert el termini d'inscripció per a les escoles esportives municipals, en la qual l'any passat es van apuntar més de 450 persones. Les activitats que s'ofereixen són: aeròbic, aquagym, bàsquet i minibàsquet, karate, defensa personal, futbol i futbol sala, exercicis de manteniment, tenis, taitxí i iniciació esportiva per a xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys i classes de natació per a bebés, xiquets i adults a la seua piscina coberta.