El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona incorpora un vehicle de neteja més sostenible

Agranadora de Xixona / Ajuntament de Xixona

Aquesta nova agranadora és un pas endavant per a la Sostenibilitat, ja que aquesta disposa d'un motor de baixa contaminació amb AdBlue, així com d'un sistema catalitzador d'emissions per a complir amb els estrictes requisits de la normativa Euro 6.

Amb aquesta nova adquisició, Xixona busca convertir-se un exemple de neteja i sostenibilitat, fent possible una localitat molt més neta gràcies a les característiques d'aquesta agranadora.

El regidor de Neteja Viària, Cristian Sirvent, es mostra convençut de què "amb aquesta millora els operaris de Fobesa podran prestar un servei encara més eficient per a fer un poble més net".

No solament és una inversió de neteja, també és un pas endavant per a la Sostenibilitat, ja que aquest nou tipus d'agranadora disposa d'un motor de baixa contaminació amb AdBlue, així com d'un sistema catalitzador d'emissions per a complir amb els estrictes requisits de la normativa Euro 6.

Amb aquesta nova incorporació, tant l'Ajuntament com Fobesa, materialitzen el seu compromís mediambiental amb la cerca contínua d'un servei més eficient i respectuós que complisca amb les exigències mediambientals compartides per totes dues institucions: Reducció de l'emissió de gasos contaminants a l'atmosfera i servei més efectiu i de qualitat.