El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona ofereix un cap de setmana ple música

  • La programació cultural de Xixona ofereix, de forma segura, una gran varietat de concerts, teatres, espectacles i propostes lúdiques i esportives, per als cap de setmana del mes d'agost. 

L'Ajuntament de Xixona va organitzar un programa ple d’activitats socioculturals per a aquest estiu amb l’objectiu de que els veïns puguen gaudir de tota mena d'activitats sense haver d'eixir de la localitat. Per aquest motiu, el consistori va reforçar l'agenda cultural que organitza cada trimestre perquè en aquests mesos hi haja espectacles tots els caps de setmana.

Després d’altres cites musicals com el concert de la "Big Band Cotijazz" del passat 8 d’agost i d’espectacles com "Emportats” que va tindre lloc el 7 d’agost, arriben a Xixona tres dies plens de música en directe.

La Unió Musical Xixona protagonitzarà el primer concert de la mà del reconegut cantaor de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra en un espectacle anomenat “A banda”.

En aquesta interpretació artística es podrà gaudir de dues de les formes musicals més típiques de la nostra música: per una part la rondalla i per l’altra la banda de música. L’espectacle serà el pròxim divendres 13 d’agost a les 22.30 h en el “Barranc de la Font”, i les entrades es poden aconseguir gratuïtament en el següent enllaç. 

El dissabte serà el torn d’un dels grups pop-rock més populars de la Comunitat, “Tardor”. L’agrupació valenciana estarà de concert en Xixona el 14 d’agost amb el seu últim treball discogràfic “El mal pas”.

Amb aquest àlbum, la banda llança el seu quart treball, el títol del qual ens porta a una de les platges de Benidorm. Però la seua música va més enllà del paisatge, aquest àlbum “és una emancipació sense condicions de la indústria musical. És un crit de llibertat sense estridències, un gloriós anacronisme, una soledat multitudinària, un festival a la vora de l’abisme”.

La cita tindrà lloc en el mateix escenari que l’anterior concert, en el “Barranc de la Font” a les 22.30?h i les entrades es poden aconseguir, gratuïtament també en el següent enllaç.

Per a finalitzar el cap de setmana l’Agrupació Artísticomusical “El Treball” de Xixona tornarà a participar en l'esdeveniment cultural. Aquest concert es realitza en homenatge a la música festera de José Rafael Pascual-Vilaplana, compositor de Muro. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim diumenge 15 d’agost a les 20.30?h en el “Barranc de la Font” i les entrades es poden aconseguir gratuïtament en el següent enllaç.

Per una altra banda, l'agenda estiuenca organitzada per l'Ajuntament de Xixona compta també amb propostes lúdiques i esportives com a tirolina, ràpel, barranc aquàtic o tir amb arc. A més, hi ha cursos d'anglés de diferents nivells per als qui prefereixen aprofitar les setmanes estivals per a continuar formant-se.