El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Xixona retransmetrà l'entrada en directe

Entrada Moros i Cristians Xixona 2017/Ajuntament de Xixona

Es podrà veure des del Facebook de Xixona Turismo i des de la pàgina web de turisme, a més podràs comentar l'entrada a les xarxes socials amb el hastag #XixonaEnFestes

Amb aquest projecte la regidoria de Turisme vol difondre la festa xixonenca per tot el món

Ja van 6 anys que Xixona ensenya en directe per a tot el món un dels actes més importants de les seues festes, l'entrada. Aquest dissabte a partir de les 18.00 h es podrà gaudir d'aquest moment des de qualsevol part de mon, a través de les pàgines www.jijonaturismo.com y la pàgina de Facebook de Xixona Turismo.

Aquesta retransmissió estarà conduïda pel periodista de la localitat xixonenca Bernat Picó, i pel nostre company d'ARAMULTIMÈDIA Rubén Lledó, que s'encarregarà de viure la festa a peu de carrer amb entrevistes al públic. A més, es prepararà un set a l'Ajuntament per a que representants del municipi com de la Federació de Sant Bartomeu i Sant Sebastià i gent vinculada a la festa parle durant aquesta connexió. També es realitzaran connexions telefòniques amb veïns xixonencs que no poden gaudir de les seues festes a la localitat.

Tots els espectadors podran veure les 5 filaes de cada bàndol sense interrupcions, ja que estarà disponible tant per a ordinador, com per a dispositius mòbils o televisors SmartTV.