El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

XVI Edició de la Ruta a Peu al Barranc de l’Infern

L’Associació del tren Alcoi-Gandia organitza un esdeveniment que començarà amb aquesta ruta i que comptarà amb grup de dolçainers, muixerangues i danses.

L’Associació del Tren Alcoi-Gandia realitzarà la XVI Edició de la Ruta a Peu al Barranc de l’Infern, el dia 1 de maig a les 8.45 h. El tren dels anglesos, com era conegut aquest tren, va deixar relacions socials entre pobles, i aquesta associació lluita perquè continuen. A més, és un encontre de germanor i a més reivindicatiu pel tema de la via verda.

Les eixides per a realitzar aquesta ruta seran des de l’Orxa i Vilallonga. També participaran en aquest esdeveniment: Colla de dolçainers "La Xafigà" de Muro, Colla de dolçainers "Fa Ressol" d'Ador, Muixeranga "La Safor" de Gandia, Muixeranga "Penyeta Blanca" De Cocentaina, Grup de danses "La Vall" d'Albaida, Grup de cicloturisme "Funbici" i el Col·lectiu a un tir de pedra i a més, l’actuació en directe de la cantautora Ana Valor.

Per a finalitzar, es realitzarà un dinar “torrada” de germanor, a l’Orxa, ja a la tornada de la ruta al voltant de les 14.30 h.