El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La XX edició de la Pujada al Montcabrer, primera activitat del programa Circuit Xitxarra Trail

Pujada Montcabrer / CEA

Aquesta tindrà lloc el diumenge 29 de setembre, amb eixida per la piscina municipal, a partir de les 09:00. I les inscripcions obrin a partir del 19 de juliol.

Ja són 20 edicions en el que el Centre Excursionista Alcoi celebra la seua pujada al Montcabrer, convertint-se en la més antiga en el format de mitja marató de muntanya a la Comunitat Valenciana i en una en la que més trofeus s'atorguen, concretament 82, un número més que considerable.

A més a més, per a aquesta edició es vol realitzar una pujada que siga totalment eco responsable, per la qual cosa no es farà ús de gots de plàstic als avituallaments, mesura la qual ha sigut presa per part de tots els grups organitzadors del Circuit Xitxarra Trail, circuit el qual compta com a primera prova aquesta pujada al Montcabrer. Inclús també han afegit a aquesta cursa la categoria de persones de més de 60 anys, els quals tindran l'entrada gratuïta, la qual també ho serà per als menors de 18 anys.

Cal recordar que es continua mantenint tots els formats anteriorment realitzats, per tant es podrà continuar gaudint de la cursa llarga de la Pujada al cim del Montcabrer de 20 km i 1.000 metres de desnivell positiu, la II Mitja Pujada al Montcabrer i la II Mitja Marxa Pujada al Montcabrer de 10 km i 500 metres de desnivell.

I continuen amb el III Campionat local de cursa de Muntanya, on les corredores i corredors locals veuen el seu progrés respecte als seus companys.

Pel que fa a la cursa, aquesta tindrà lloc el diumenge 29 de setembre, amb eixida per la piscina municipal, a partir de les 09:00. Les inscripcions per a participar s'obrin el 19 de juliol, i es farà a partir de la seua pàgina web, això si, limitades, amb un total de 500 inscripcions, 400 places reservades per a la Pujada al Montcabrer i les altres 100 places per a la Marxa i la Mitja Pujada.

Des del Centre Excursionista Alcoi inviten a tot el món que estiga interessat per a gaudir de la XX edició de la Pujada al Montcabrer.