El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Zoo Loco !!!!!

El carrer Tap recobra vida gràcies a un dels pubs més coneguts i especials dels últims trenta anys on mai ha faltat la música en directe, el futbolí i música, molta música.

L'emblemàtic pub reobri l'11 d'octubre a les 20 hores amb aperitiu per als assistents i molt bona música.

Els amants del pop, el rock i el centre d'alcoi estan d'enhorabona El Zoo Loco torna després de dos anys tancat.

El carrer Tap recobra vida gràcies a un dels pubs més coneguts i especials dels últims trenta anys on mai ha faltat la música en directe, el futbolí i música, molta música.

Les noves generacions podran seguir els passos dels seus pares i potser avis ballant fins a altes hores de la matinada (si les normatives ho permeten) en aquesta planta baixa situada just d'enfront al taller del pintor Solbes Arjona.

Així el mític pub Zoo Loco torna a obrir les seues portes el dia 11 d’octubre en una reobertura que començarà a les 20 hores i on se servirà un aperitiu a tots els assistents.

El pub, situat al carrer El Tap, 29, que va obrir les seues portes en 1983 i va finalitzar la seua activitat l'any 2016 torna apostant per la seua essència inicial, la música del 70, 80 i 90.

Amb una nova gerència, que s’ha implicat de forma personal en aquest projecte, retorna a la nit alcoiana aquest local emblemàtic, ple de records i bons moments.

Luis Espert, gerent, confessa que “aquest local és més que ‘aquell bar de copes’, és el lloc on van viure els meus avis, on va nàixer ma mare i on, anys després, el meu oncle junt amb dos socis, van fundar aquest mític bar”.

Segons el nou propietari, “reobri el ZooLoco amb la mateixa il·lusió que el van fer ells fa 36 anys i amb l’esperança de recuperar la seua essència.”