El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

300 cotxes bloquegen la Serra d'Aitana i el Port de Confrides

  • Mig Alacant ha decidit que la millor opció per a aquest dissabte de Covid era anar a la Serra.
  • Hihan hagut de rescatar 14 persones d'Aitana. Totes estan bé

Per tot arreu. Centenars de vehicles han coincidit a passar el dissabte en paratges naturals nevats dificultant la circulació de les màquines llevaneus i posant en perill a altres persones. La Guàrdia Civil hi ha hagut d'intervindre a Confrides, La Carrasqueta i a la Serra d'Aitana per ordenar el trànsit. Ha rescatat 14 persones en Aitana.

La Guàrdia Civil hi ha hagut d'intervindre en diferents punts de les serres de l'Alcoià i l'Alacantí per evitar situacions de col.lapse en trobar centenars de cotxes tractant d'accedir a Tudons, el Port de Confrides, Font Roja i Carrasqueta.

Una de les situacions més complicades s'ha viscut al Port de Confrides, on s'han acumulat 300 vehicles. El mateix o paregut a La Carrasqueta i al Port de Tudons. Mig Alacant ha decidit que la millor opció per a aquest dissabte de Covid era anar a la Serra.

Totes les forces de seguretat, alcaldes i administracions han demanat prudència i coneixement, inclòs el president de la Diputació, Carlos Mazón, qui ha penjat a les seues xarxes un vídeo de la Carrasqueta.