El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gent, ni cas. Cotxes i més cotxes en La Carrasqueta

Foto del FACEBOOK de l'alcaldessa de Xixona, Isabel López
  • Per sort, a la Gasolinera de Bou hi ha un control de la Policia Nacional que controla l'accés a Alcoi i la Font Roja
  • Amb Alcoi confinada i en situació crítica per la COVID, persones de tot Alacant s'han personat en La Carrasqueta i també han intentat accedir a la Font Roja
  • L'alcaldessa de Xixona insisteix per xarxes que el port està tancat

Tot i les recomanacions, tot i l'anunci de sancions, tot i el moment delicat de la Pandèmia amb Alcoi confinada.... era dissabte i com que ha nevat, centenars de vehicles han col·lapsat el port de La Carrasqueta i moltíssims han intentat accedir a la Font Roja. No tenim remei.

Inconsciència o estupidesa. El cert és que tot i les recomanacions fetes des de totes les administracions a través de la televisió i les xarxes socials, persones procedents de les comarques i de la capital alacantina han decidit passar la jornada en la neu. No han servit les crides des de les forces de seguretat ni de les autoritats. Tampoc el fet que Alcoi estiga confinada. Ni les advertències de les sancions pertinents.

Això ha provocat un important col.lapse de vehicles en La Carrasqueta. Tant a l'accés des d'Alacant com en l'encreuament d'Ibi. L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha informat per Facebook que el port està tancat, però igualment, els ociosos senderistes amb cotxe s'han personat a la zona.

El mateix ha passat als accessos a la Font Roja. Sort que la Policia Nacional ha instal·lat un control a la mateixa gasolinera de Bou.

Des d'Emergències de la Generalitat s'insisteix que no es pot anar a la muntanya per dues raons evidents: El perill del temporal i la COVID.