El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

40 Xefs celebren amb l'Escaleta el seu 40 aniversari

El cor de l'Escaleta.

El primer dimecres de cada mes, un sopar únic amb 10 plats cuinats per 4 xefs reconeguts i Kiko Moya. L'Escaleta compta amb 2 estreles Michelin i 3 Soles Repsol

Martín Berasategui, Joan Roca, Maca de Castro, Ángel León, Albert Adriá, Jordi Cruz, Eneko Atxa o Andoni Luis Aduriz, cuinaran amb Kiko Moya per oferir 10 sopars únics. 

El restaurant l'Escaleta de Cocentaina presenta 10 originals sopars al llarg del 2020 per a celebrar el seu 40 aniversari. Però, si menjar les creacions de Kiko Moya no fóra suficient, en cada sopar altres 4 xefs reconeguts cuinaran també dos plats cadascun per a oferir a un grup de 45 comensals. Els sopars estaran acompanyats de vins, recomanats i supervisats pel millor sommelier d'Espanya 2019, Alberto Redrado.

Els sopars tindran lloc el primer dimecres de cada mes, a partir de març. Tota la informació es pot seguir a la web de l'Escaleta, i en aquest correu es poden gestionar les reserves, al preu de 200 euros per cobert. Clica en la següent imatge per a conéixer els xefs convidats.

 

Aquesta proposta és una de les que ens ofereix l'Escaleta pel seu 40 aniversari, però es preveuen més activitats que es presentaran en roda de premsa el pròxim mes de març.