El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

6 de cada 10 persones a l'Alcoià i Comtat ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna del coronavirus

Una vacunació a les comarques. Imatge d'arxiu.

En mig any hem aconseguit vacunar amb pauta completa al 42 per cent de la població comarcal.

El 42 per cent de la població comarcal ja ha rebut la pauta completa de vacunació. A l'Alcoià i Comtat ja s'han posat més de 136.000 dosis, segons les dades oferides pel Centre de Salut Pública d'Alcoi. 

Des de l'inici de la vacunació a finals de desembre fins aquest mes de juny que acaba de terminar, al departament de Salut d'Alcoi s'han posat 136.205 dosis de la vacuna, quasi tantes com la població que atén el departament, 137.000 persones. I amb aquestes dosis, 58.232 persones ja han rebut la pauta completa, una o dos dosis depenent de la vacuna. Açò és el 42 per cent de la població comarcal. 

Altres 24.759 persones han rebut una dosi i estan a l'espera de la segona, el 18 per cent de la població. Així que en total, el 60 per cent de la població comarcal ha rebut ja almenys una de les dosis de la vacuna. 

Per municipis, tots presenten xifres similars. A Almudaina i Famorca és on més percentatge de la població està ja completament vacunada, un 68 per cent en el cas de Famorca, i un 64 per cent en el cas d'Almudaina. I a Millena, el 80 per cent de la població ha rebut ja almenys una dosi. No hi ha cap municipi que destaque per xifres baixes.