El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aforament complet al concert d'Edu Comelles en el 'Viu l'estiu' d'Alcoi

La música electrònica ha envaït l'IVAM CADA Alcoi. Com la majoria d'actes culturals i socials, ha estat condicionat per la Covid-19 i només han sigut 50 afortunats els que han gaudit d'aquest espectacle.

Edu Comelles ha actuat per primera vegada en directe des que començara la pandèmia. Ho ha fet a l'espectacular vestíbul de l'IVAM CADA Alcoi. 50 assistents han gaudit de l'espectacle. Tot l'aforament complet que ens deixa la Covid-19.


Aquest concert ha estat programat dins del Viu l'Estiu, organitzat per distintes regidories de l'Ajuntament d'Alcoi. Durant aquest cap de setmana s'han celebrat moltes activitats, una d'elles, la projecció de 'Buñuel en el laberinto de las tortugas' amb presència de la seua cap de producció, Bea Villanueva.


Dins del Viu l'Estiu encara queden moltes activitats. Per a aquest divendres 4 de setembre, Cinema a l'IVAM CADA Alcoi amb 'Memorias de un hombre en pijama'. Per al diumenge 6, activitat totalment diferent amb la visita guiada a les pintures rupestres de La Sarga.