El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Albert Pla s'enfronta a la Por en el Teatre Calderón

Miedo 2.0 tindrà lloc al Teatre Calderón, aquest 12 de desembre a les 20:30 hores. Entrades a 12 euros. 

És una de les grans cites ajornades en març per la pandèmia, però que ara torna al Teatre Calderón. Albert Pla ens ofereix un espectacle titulat Miedo 2.0, una actualització de l'espectacle ideat en un principi perquè aquesta maleïda pandèmia ha generat una nova dimensió de la por. 

"Com afrontem aquesta nova situació i convivim amb aquests nous pors, inimaginables fins ara, que s'han apoderat dels nostres somnis?". Albert Pla ha revisat i adaptat el seu espectacle i ofereix en Alcoi Miedo 2.0, "pors que ens produeixen sensacions d'irrealitat, preocupació, angoixa, i que ens provoca un excés d'alerta que bloqueja la consecució de les nostres metes i trastoquen la normalitat del nostre dia a dia".

Però no es tracta d'aprofundir en la por, sinó de superar-la. Albert Pla et convida a un "repàs carregat d'ironia pels temors humans, que t'ajudaran a conviure en ell". 

Miedo 2.0 d'Albert Pla serà aquest dissabte 12 de desembre al Teatre Calderón. Recordeu que el Calderón es considera destinació segura segons el Ministeri de Sanitat.