El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Albert Pla tanca amb 'Miedo' la programació trimestral del Teatre Calderón

L'actuació tindrà lloc divendres 27 de març a partir de les 20.30 h. 

Descarrega ací la programació completa per als mesos de gener, febrer i març. 

L'inclassificable artista Albert Pla tancarà la programació del primer trimestre de 2020 al Teatre Calderón amb la seua proposta escènica 'Miedo'. L'actuació tindrà lloc divendres 27 de març a partir de les 20.30 h. 

Albert Pla proposa en aquesta ocasió un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix eixe fantasma que viu en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments, la por.

A l’escenari es fa un repàs, en to irònic, de les pors de sempre, els temors habituals, la por d’un mateix, els fantasmes que ens assetgen, el terror a la mort… L’una darrere de l’altra es van desgranant les

Resta de la programació

La pròxima cita més imminent serà amb Mastodonte -17 de gener-el projecte musical liderat per Asier Etxeandia i Enrico Barbaro que ha vist la llum en forma d’àlbum conceptual. El cantautor Paco Ibáñez també pujarà a l'escenari del Calderón -25 de gener-, en aquesta ocasió per a commemorar els 50 anys del seu icònic concert a l’Olympia de París.

En clau local destaca Segària -20 de febrer-, un espectacle interdisciplinar dirigit per Juli Cantó a partir d’un poema dramàtic de Jordi Botella, i que en el seu muntatge líric compta amb la percussió de Pep Burgos i la pintura d’Orfeo Soler. Us deixem amb l'entrevista que vam realitzar als integrants del projecte durant la passada edició de la Mostra de Teatre d'Alcoi.