El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi exhibeix el seu projecte de transformació digital per Europa

Un dels tècnics del departament d'Innovació de l'Ajuntament d'Alcoi en meitat de la seua presentació.

El més recent dels seminaris tingué lloc a Tessalònica els dies 17 i 18 d'octubre, on la nostra ciutat ha exposat la seua visió del pla estratègic de transformació digital.

La nostra ciutat ha participat recentment en dos seminaris, un a Brussel·les i l'altre a Tessalònica, per tal d'impulsar el seu creixement econòmic través d'una estratègia de digitalització. La iniciativa s'emmarca dins del projecte europeu 'Digital Cities Challenge', per al qual han estat escollides únicament 15 ciutats, 3 d'elles espanyoles.

El més recent dels seminaris ha tingut lloc a Tessalònica els dies 17 i 18 d'octubre, on la nostra ciutat ha exposat la seua visió del pla estratègic de transformació digital i també ha presentat les bones pràctiques en matèria de consciència digital i suport per a crear projectes digitals entre les PIMES.

El regidor d'empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, assegura que "aquests dies s'han arreplegat noves idees i contactes institucionals per a seguir treballant noves iniciatives i seguir transformant la nostra ciutat". A més, considera Gomicia, "s'ha  comprovat que els projectes d'Alcoi són realment innovadors i estan valorats molt positivament per part altres països europeus".

La següent trobada tindrà lloc a Algesires al gener de 2019 amb un seminari que se centrarà especialment a explorar les possibilitats financeres futures, en el Marc de Programació Financera Plurianual de la Unió Europea (2021-2027), que actualment està en procés d'elaboració i negociació.