El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi, Ibi, Onil, Castalla i Banyeres sumen 37 positius de Covid-19

Una de les imatges de la campanya de conscienciació a Banyeres

No ha mort cap persona en l'última setmana d'agost per la Covid-19 a l'Àrea de Salut d'Alcoi, segons Sanitat

Sanitat ja ha actualitzat les xifres de la Covid-19 a tot el territori valencià i al Departament de Salut d'Alcoi. Cal destacar que aquestes dades estan actualitzades a 31 d'agost i la darrera actualització fou amb dades del 27 el mateix mes. Entre les actualitzacions del 27 i el 31 d'agost, el departament alcoià ha sumat 37 casos. Els municipis que sumen casos són Banyeres amb 9, Alcoi amb 5, Castalla amb 2, Onil amb altres 5 i Ibi amb 16. A aquest últim municipi, Sanitat va notificar 31 d'agost dos brots de 5 persones cadascun.

La dada més significativa és que cap persona ha mort per Covid-19  a l'Àrea d'Alcoi en aquests últims dies i la xifra acumulada se situa en 117.

Des que Sanitat recull dades sobre el Coronavirus, 578 persones han estat diagnosticades per PCR al Departament de Salut d'Alcoi. En els últims 14 dies, 126. Els municipis que han registrat més casos en els últims 14 dies són Banyeres amb 48 casos, Ibi amb 33 i Alcoi amb 27 positius per PCR.  Cal destacar que Banyeres ha tancat parcs i jardins, i ha realitzat una campanya de conscienciació per evitar més casos. 

En xifres acumulades per municipis des que es tenen dades, Alcoi compta amb 302 positius per PCR, Ibi amb 103, Banyeres amb 56, Onil amb 38, Castalla amb 33, Cocentaina amb 17, Muro amb 14, Benilloba amb 6 i Penàguila amb 2. Cal destacar que les dades que oferim són les que dóna de forma oficial la Conselleria de Sanitat amb l'actualització del 31 d'agost.