El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi sumarà 145 noves places d'aparcament en el traçat del futur Bulevard

Part del traçat del Bulevard.

Les obres de l'eix per a ciclistes i vianants suposaran un estalvi de 350.000 € per al projecte del Bulevar, ja que tots dos compartiran part de les infraestructures. 

El PP havia denunciat incompatibilitats entre els dos projectes.

La construcció del futur eix per a ciclistes i vianants d'Alcoi suposarà la creació de 145 places d'aparcament. Aquesta iniciativa contempla més de 4.500 m de carril bici, i comparteix part del traçat amb el futur projecte del Bulevard.

El nou eix tindrà un cost de 970.150 €, la meitat del qual serà finançat amb fons europeus. Amb ell es recuperarà i es faran valdre les infraestructures urbanes de la línia de ferrocarril Alcoi-Agost, i es connectarà amb la nova passarel·la cap a Cocentaina per la via Verda fins a arribar a Gandia. Les obres de l'eix suposaran un estalvi de 350.000 € respecte al projecte del Bulevard, ja que tots dos compartiran part de les infraestructures. 

"Des del nostre Govern sempre que treballem en un projecte, es planifica tot, i lògicament també l'aparcament i altres futurs projectes. Tant si el projecte és obra dels tècnics municipals com d'arquitectes reconeguts de la ciutat com en aquest cas, sempre es contempla", ha indicat el regidor d'Obres, Jordi Martínez.