El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Enfrontament entre socialistes i populars pel projecte del Bulevard

El portaveu del Grup Municipal socialista, Jordi Martínez, mostra els plànols del projecte.

"És evident que el candidat del partit de la Trama Gürtel en Alcoi no s'ha mirat el projecte de la via de Batoi a Zona Nord", assegura el portaveu del Grup Municipal socialista.

El portaveu del Grup Municipal socialista, Jordi Martínez, ha volgut desmentir les declaracions realitzades per part del Partit Popular, que criticava la via per a ciclistes i vianants de Batoi a Zona Nord. Destaca el cost ajustat del projecte, i que la seua planificació permetrà incloure diferents actuacions com a part del futur Bulevard.

"És evident que el candidat del partit de la Trama Gürtel en Alcoi no s'ha mirat el projecte de la via de Batoi a Zona Nord", assegura Martínez en relació a l'alcaldable Quique Ruiz, a qui acusa d'enganyar deliberadament els veïns d'Alcoi. El PSOE desmenteix al candidat popular i destaca que aquest projecte "és important per a Alcoi, a més de ser ajustat, en la línia de la gestió econòmica que s'ha fet als últims anys". També aclareixen que el corredor de Batoi a Zona Nord té en compte el futur bulevard, i que, a més a més, està subvencionat al 50% per la Generalitat Valenciana.

Per altra part, els socialistes destaquen les noves borses d'aparcament que es crearan, com és el cas de la Colònia d'Aviació, així com altres solars de la part alta de la via. A més a més, l'obra abordarà temes pendents com és el pont de les Paules, "amb un clar perill per tota la gent que passa per allí", una zona que compta amb dos centres educatius.

"Tots coneixem el Bulevard del Partit Popular de quatre carrils, creat perquè Ortiz es forrara i els alcoians ens arruïnarem, i que per sort, les urnes van aturar i nosaltres vam guanyar als tribunals", conclou Martínez.