El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Patges, burretes, ambaixador i músics, preparats per a rebre als Reis

Les burretes arreplegaran les cartes aquesta vesprada i les pujaran al campament reial, on centenars de patges ajuden a preparar els paquets. I demà diumenge, més de mil persones participaran en la cavalcada per a rebre als Reis.

Les nostres comarques estan preparades per a celebrar un dels caps de setmana més màgic i emocionant de l'any. Els Reis d'Orient visitaran cadascun dels pobles de l'Alcoià i el Comtat per deixar els regals a tots els que s'hagen portat bé enguany. I un dels punts no el desplegament és més espectacular, és a Alcoi, on més de mil persones es mobilitzen aquests dos dies perquè tot isca perfecte. 

Ací pots consultar els horaris concrets del ban, de la cavalcada, i del campament reial. Atenció perquè enguany la cavalcada, si encara no ho has sentit, retalla el seu recorregut, no vages a vore-la per on no passa. I si vols sentir ja l'ambient del Nadal Alcoià, pots recordar algun dels seus moments, com les visites al Tirisiti i al Casal del Nadal, on el dia de les Pastoretes. Recorda també que si estàs de visita o passeges un poc pel centre, sempre ports visitar el Betlem de l'església de Santa Maria.