El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres trasllada festes i càrrecs per al 2021

La Comissió de Festes de Sant Jordi, per unanimitat, ha decidit ajornar les festes de Moros i Cristians un any, mantenint les capitanies. D'ací poc s'informarà de la devolució per la compra de pólvora o lloguer d'arcabussos. 

Banyeres ha pres ja una decisió, i no celebrarà el 2020 les festes de Moros i Cristians i de la Relíquia. Estaven previstes per als dies del 22 al 25 d'abril, i en un principi s'havien suspés sense nova data, a espera de vore com evolucionava la crisi. Ara, la comissió de festes de Sant Jordi de Banyeres, per unanimitat, ha considerat adient traslladar-les definitivament a l'any 2021

La decisió s'ha pres després de parlar amb les filaes, representants de la Confraria de Sant Jordi, i les bandes. També s'ha recavat l'opinió de les diferents capitanies d'enguany, que podran desplegar les seues forces en la pròxima edició de les festes, el 2021. La comissió també informa que d''ací poc es procedirà a tornar els diners per la compra de pólvora o arcabussos. 

"Esperem ja, amb moltes ganes, l'arribada del 2021 i les nostres festes que, de segur, es viuran amb major intensitat", conclouen des de la Comissió.