El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps
español Este contenido sólo está disponible en valenciano

Nova i renovada imatge de l'escoleta Sant Hipòlit de Cocentaina

En les imatges, facilitades per l'Ajuntament, es pot comprovar l'abans i el després de les obres de millora.

En les imatges, facilitades per l'Ajuntament, es pot comprovar l'abans i el després de les obres de millora.

L'Ajuntament ha destinat 117.000 euros del romanent per a fer una de les inversions més importants en l'escoleta. Quasi la meitat del pressupost ha sigut per a la renovació i adquisició de materials educatius i lúdics.

És una de les diferents inversions que està fent l'Ajuntament amb els 6 milions d'euros de romanent dels pressupostos del 2020, i ha suposat una completa renovació de l'escoleta.



S'han canviat les portes, s'ha posat tarima flotant, s'han posat projectors i una instal·lació elèctrica de baix consum. Als patis s'han fet areners i s'ha habilitat zona per a emmagatzemar. S'ha renovat part del mobiliari i s'ha incrementat el material d'higiene i seguretat. Però la part més important del pressupost, quasi 53.000 euros, han sigut per adquirir material educatiu sensorial, musical, de psicomotricitat, i jocs d'exterior.



L'escoleta de Cocentaina atén vora 50 xiquets, repartits en una aula d'1 i 2 anys i dos aules de 3 anys, aquestes últimes subvencionades per la Generalitat al 100 per cent.

 

Mireia Estepa, alcaldessa i regidora d'educació de Cocentaina, diu que "fer de l’escola un espai atractiu i estimulant per al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes és un dels objectius més rellevant que compartisc amb el claustre i per això és fonamental invertir en renovar el centre i adaptar-los a les necessitats de l’alumnat i a les noves corrents pedagògiques presents a l’escola municipal. Volem una escola on els més menuts i menudes de casa gaudisquen, juguen i desenvolupen noves habilitats, un centre on els pares i les mares senten que estan en bones mans i en bones instal·lacions". Estepa assegura que les millores continuaran i per a l'any pròxim es repintarà el centre.