El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent s’expandeix amb el seu 140 aniversari

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d'euros a obres socials, manté 25 centres en funcionament a 12 localitats, col·labora amb prop de 100 col·lectius i beneficia a més de 150.000 persones, incloent-hi 278 llocs de treball directes.

L'entitat financera ha iniciat un any d'expansions segons el seu pla estratègic 2023-2025, que inclou noves oficines a Alacant i Paterna.

El 31 d'octubre Caixa Ontinyent ha celebrat 140 anys d'existència, una data que, a més a més, coincideix amb el Dia Mundial de l'Estalvi i amb l’emissió dels seus estatuts fundacionals, que ja en aquell moment recollien diversos principis que s’han mantingut al llarg del temps.

 

Així mateix, s’ha activat un pla d'expansió geogràfica, aprovat recentment pel Consell d'Administració com a part del pla estratègic 2023-2025, que suposarà l’obertura de noves oficines a Alacant i Paterna i on, a més a més, es reivindica cinc pilars bàsics: proximitat, sostenibilitat, digitalització, el compromís amb l'entorn i l’obra social.

 

I aquesta, l’obra social, s’ha convertit en un dels aspectes més rellevants de Caixa Ontinyent. Com a entitat financera, reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones i a combatre la despoblació.

 

En paraules de José Pla, president de Caixa Ontinyent, “el futur és esperançador” i amb el nou pla estratègic, es podrà continuar “oferint el nostre model de banca de proximitat”, “donar suport i impulsar l’economia de les nostres famílies i empreses”, així com l’obra social, que millora “el benestar de la nostra gent”.